· 

Wat ik eet op een dag

Disclaimer: Allereerst wil ik een aantal dingen met jullie delen. Neem nooit klakkeloos mijn eetpatroon over. Iedereen zijn eetbehoefte is anders. Ik eet zoveel als nodig is voor mijn lichaam! Ik ben maar 1.64 m lang en sport minimaal 3 keer in de week en ben verder vrij actief. Voor iedereen is de behoefte anders. Dit komt door de verschillen in lengte, gewicht, en beweging. Ik heb voor mijzelf een balans gevonden in het gezonde eten. Dit betekent niet dat ik 100% gezond eet. Door de weeks kies ik voor de gezondere opties. In het weekend geniet ik ook van voedingsmiddelen die mijn lichaam niet nodig heeft, maar gewoonweg heel lekker zijn.

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in jou behoefte, dan kan ik dat uiteraard voor jou berekenen. Stuur mij dan een mail, app of bel even voor meer informatie.

 

 

Weekend! Vandaag is het zondag. In het weekend kies ik gezond, maar ook ongezond. Ik heb vandaag geen sportmoment op de planning staan. Een heerlijk rustig dagje, vol sneeuw!!

Gister heb ik echt mega genoten van een dagje vol koek, chocolade en chips. Dus ik ga het niet te heftig maken vandaag. Maar toch het is weekend! 

 

Ik vergat bijna mijn ontbijt te fotograferen... Ik was al aan het roeren. Niet de mooiste foto, maar wel net zo lekker. 

 

Plantaardige kwark, bosbessen, frambozen, volkoren flakes en muesli. Ik dronk daar een groot kop thee bij en nam mijn supplementen.

 

 

De lunch was een grote bak met pittige pompoensoep. Twee volkoren boterhammen met kaas, paprikaspread, komkommer en paprika.

 

Ik sluit de lunch altijd graag zoet af. Like it! Ik nam 2 rijstwafels met pindakaas en pure hagelslag.

 

Als snack koos ik voor 2 haverkoeken die ik uit de vriezer had gehaald. Ik dronk hier een soja latte bij. 

 

Het diner ziet er niet bepaald smakelijk uit, maar smaakte mij wel erg goed.

Een vegetarische worst met gebakken aardappeltjes en een caesar salade. Ik nam er wat mayonaise en curry bij.

 

Toen kwam die zoete afsluiter weer (stomme gewoonte, maar ach ik geniet ervan)

Ik maakte dit zakje chocoladebolletjes open, met kokos erin.

TE lekker!! Dit zakje ging op..... Weekend!

 

Op de bank at ik een bak plantaardige vanille kwark met een appel en wat gepoft spelt.

 

 

Het is vaak zo dat ik 's avonds niet zoveel trek meer heb, maar ik toch nog kies voor een bak kwark omdat ik weet dat mijn lichaam het wel nodig heeft. 

Wat er dan wel bijna altijd gebeurt is dat wanneer ik begin met eten, ik niet meer kan stoppen.

Zo ook vanavond. Ik at dit pakje met 3 mailwafels nog op.

 

Dit was mijn dag vol eten. Ik hou geen calorieën bij, ik eet op gevoel. Ik denk dat ik vandaag wel iets over mijn behoefte zit, maar daar maak ik mij niet zo druk om. Ik zit ook wel eens dagen onder mijn behoefte. 

Ook heb ik mijn drinken niet gefotografeerd. Ik dronk sowieso bij elke maaltijd een grote kop thee, maar ook tussen de maaltijden door, ik kom ruim aan de 2 liter drinken per dag.

Ik drink alleen maar water, thee/koffie en soms een suikervrije limonade of zero frisdrank.

 

Mochten jullie vragen hebben, laat dit vooral weten. Misschien zie je graag een recept terug van deze maaltijden of heb je op-/aanmerkingen, zoek vooral contact op.

Tot een volgende 'wat ik eet op een dag'.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Enjoya

Lisette Bierman

info@enjoyavoeding.nl