· 

Wat ik eet op een dag

Disclaimer: Allereerst wil ik een aantal dingen met jullie delen. Neem nooit klakkeloos mijn eetpatroon over. Iedereen zijn eetbehoefte is anders. Ik eet zoveel als nodig is voor mijn lichaam! Ik ben maar 1.64 m lang en sport minimaal 3 keer in de week en ben verder vrij actief. Voor iedereen is de behoefte anders. Dit komt door de verschillen in lengte, gewicht, en beweging. Ik heb voor mijzelf een balans gevonden in het gezonde eten. Dit betekent niet dat ik 100% gezond eet. Door de weeks kies ik voor de gezondere opties. In het weekend geniet ik ook van voedingsmiddelen die mijn lichaam niet nodig heeft, maar gewoonweg heel lekker zijn.

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in jou behoefte, dan kan ik dat uiteraard voor jou berekenen. Stuur mij dan een mail, app of bel even voor meer informatie.

Ontbijt:

Ik hou vandaag een maandag voor jullie bij. Vanavond heb ik een bootcamples in de planning staan.

Ik heb dit weekend lekker gesnaaid en probeer nu weer het "gezonde" eetpatroon op te pakken.

Ik begin de dag net zoals veel andere dagen in de week met een bak plantaardige kwark met fruit, volkoren flakker en pinda's.

Lunch:

Oei vergeet ik bijna mijn soep op de foto te zetten. Ik maakte een pureer soep van de appie. Deze keer de curry pompoensoep. 

 

Ik had nog allerlei groentes in de koelkast liggen die op moesten. Ik kookte wat noedels en wokte de groente samen met knoflook, gember en sojasaus. De kikkererwten gebruikte ik als eiwitbron.

Heerlijk maaltje! Zeker voor herhaling vatbaar.

Tijd voor een tussendoortje...

Ik ben gek op rijstwafels. Ik eet ze vaak als snack. Deze keer belegde ik ze met 30+ kaas en appelstroop.

 

Als diner aten we spaghetti. Met kaas! Haha dol op kaas. Deze spaghetti vind ik echt de lekkerste ever.

Ik maak altijd een dubbele portie zodat er in de vriezer ook een portie ligt voor een dag dat ik minder tijd heb om te koken. Ideaal!

Als toetje neem ik bijna altijd wel een blokje 85% chocolade. Heerlijk!!

Na het sporten op de bank voordat ik ga slapen neem ik nog een snack. Een best wel grote snack... Ik hou ervan om met een gevulde maag naar bed te gaan. 

Ik eet een bak kwark (bosbes/ vanillesmaak) met een appel.

Ik was nog niet voldaan en de popcorn was open. Ik kon het niet laten om hier nog een klein bakje van te nemen. Nice!

Dit was mijn dag vol eten. Ik hou geen calorieën bij, ik eet op gevoel. De ene dag eet ik iets boven mijn behoefte en de andere dag iets eronder. Ik maak mij daar niet zo druk om. Ik voel mij goed.

Momenteel is er aardig wat gaande in mijn leven, dus ik eet ook iets minder gebalanceerd. Ik accepteer het maar gewoon en probeer de basis vooral gezond te houden.

Ook heb ik mijn drinken niet gefotografeerd. Ik dronk sowieso bij elke maaltijd een grote kop thee, maar ook tussen de maaltijden door, ik kom ruim aan de 2 liter drinken per dag.

Ik drink alleen maar water, thee/koffie en soms een suikervrije limonade of zero frisdrank.

 

Mochten jullie vragen hebben, laat dit vooral weten. Misschien zie je graag een recept terug van deze maaltijden of heb je op-/aanmerkingen, zoek vooral contact op.

Tot een volgende 'wat ik eet op een dag'.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Enjoya

Lisette Bierman

info@enjoyavoeding.nl