· 

Wat ik eet op een dag

Disclaimer: Allereerst wil ik een aantal dingen met jullie delen. Neem nooit klakkeloos mijn eetpatroon over. Iedereen zijn eetbehoefte is anders. Ik eet zoveel als nodig is voor mijn lichaam! Ik ben maar 1.64 m lang en sport minimaal 3 keer in de week en ben verder vrij actief. Voor iedereen is de behoefte anders. Dit komt door de verschillen in lengte, gewicht, en beweging. Ik heb voor mijzelf een balans gevonden in het gezonde eten. Dit betekent niet dat ik 100% gezond eet. Door de weeks kies ik voor de gezondere opties. In het weekend geniet ik ook van voedingsmiddelen die mijn lichaam niet nodig heeft, maar gewoonweg heel lekker zijn.

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in jou behoefte, dan kan ik dat uiteraard voor jou berekenen. Stuur mij dan een mail, app of bel even voor meer informatie.

Vandaag een random donderdag voor jullie. Whaaa de granola is op!! Mijn standaard ontbijt even anders maken dan ik gewend ben. Maar deze is ook erg lekker. En lekker wat snelle suikers uit de rozijnen en de rest van het fruit, want ik ga deze morgen hardlopen. De sojakwark heb ik gevuld met blauwe bessen, frambozen, volkoren flakes, gepoft spelt, pinda's en rozijnen.

Na het hardlopen is het tijd voor de lunch. Ik had nog bloemkool en een paar aardappeltjes over van het diner 2 dagen geleden. Ik heb het met bouillon in een pan gedaan en er wat komijnzaad en tacokruiden in gedaan (tja gekke combi, ik dacht ik probeer eens wat). Een goed geslaagde soep. Lekker dik en heerlijk van smaak.

Ik eet er een salade met sla, paprika, avocado, komkommer, augurk en 2 gekookte eitjes bij.

Als afsluiter een volkoren boterham met pure hagelslag :-)

Tijd voor een tussendoortje...

Ik had van de week een ontbijtkoek gemaakt met volkorenmeel en havermout.

Heerlijk! Ik heb er wat speculoos en pure chocoladepasta opgesmeerd. En ik drink er een soja latte bij.

Als diner eten we spinazie, aardappelen en een kaasburger.

Als toetje neem ik bijna altijd wel een blokje 85% chocolade. Heerlijk!!

Op de bank voordat ik ga slapen neem ik altijd nog een snack. Een best wel grote snack... Ik hou ervan om met een gevulde maag naar bed te gaan.

Ik eet een bak sojakwark met een appel en wat schuddebuikjes. 

Dit was mijn dag vol eten. Ik hou geen calorieën bij, ik eet op gevoel. De ene dag eet ik iets boven mijn behoefte en de andere dag iets eronder. Ik maak mij daar niet zo druk om. Ik voel mij goed.

Momenteel is er aardig wat gaande in mijn leven, dus ik eet ook iets minder gebalanceerd. Ik accepteer het maar gewoon en probeer de basis vooral gezond te houden.

Ook heb ik mijn drinken niet gefotografeerd. Ik dronk sowieso bij elke maaltijd een grote kop thee, maar ook tussen de maaltijden door, ik kom ruim aan de 2 liter drinken per dag.

Ik drink alleen maar water, thee/koffie en soms een suikervrije limonade of zero frisdrank.

 

Mochten jullie vragen hebben, laat dit vooral weten. Misschien zie je graag een recept terug van deze maaltijden of heb je op-/aanmerkingen, zoek vooral contact op.

Tot een volgende 'wat ik eet op een dag'.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Enjoya

Lisette Bierman

info@enjoyavoeding.nl