Voedingsadvies op maat

"Je bent wat je eet"

Voeding is een essentieel onderdeel van ons bestaan. Leven zonder voedsel is niet mogelijk, leven met de verkeerde brandstof wel maar daar zit een prijskaartje aan. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en ontspanning de basis vormen van een gezond en sterk lichaam. Voeding heeft daarnaast een directe invloed op hoe we ons voelen. De voedingskeuzes die je dagelijks maakt zijn daarom ontzettend belangrijk.

 

Mijn naam is Lisette Bierman en ik ben voedingsdeskundige en gewichtsconsulent. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die wilt een gezonder en fitter lichaam kan krijgen. Wanneer men denkt aan "gezonder en fitter" dan wordt er in veel gevallen een dieet gevolgd. Diëten kunnen helpen om snel wat kilo's te verliezen maar zijn vaak niet gezond en zonder blijvend resultaat. Ik kan je leren wat de bouwstenen zijn van gezonde voeding en wat ons lichaam eigenlijk nodig heeft zonder een streng dieet te volgen. Voor een gewenst en blijvend resultaat kan ik je helpen met persoonlijke voedingsadviezen afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Ieder lichaam en ieder persoon is tenslotte uniek. Wanneer de basis goed is dan kun je natuurlijk soms best smokkelen met een wijntje, een etentje of een koekje bij de koffie.

 

Wil jij: Lekker en gezond eten? Je fit en energiek voelen? Weten wat gezond eten is? Afvallen zonder hongergevoel? Leren hoe je snelle maar toch gezonde maaltijden kunt bereiden?

Is het jouw doel om: gezonder te gaan eten, meer energie te krijgen, af te vallen of juist aan te komen?

Dan ben je bij Enjoya bij het juiste adres! Ik kan je helpen en jouw stok achter de deur zijn. Met behulp van lekkere en makkelijke maaltijden die aangepast zijn op jouw wensen en behoeften wordt gezond eten leuk en afwisselend.

 

Waar ik je mee kan helpen:

  • Het krijgen en behouden van meer energie
  • Behalen en behouden van een passend gewicht
  • Begeleiding bij allergieën en/of intoleranties; glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en/ of veganistisch of vegetarisch eten
  • Begeleiding in het boodschappen doen en koken, kasten/koelkastcheck
  • Algemeen voedingsadvies
  • Voedingsadvies op maat met blijvend resultaat

 


Enjoya

Lisette Bierman

info@enjoyavoeding.nl