
Taco bowl
Ingredienten:
- tacoschelp
- 100 gram zoete aardappel
- 80 gram sojabonen
- stuk komkommer
- 8 cherry tomaatjes
- 1/2 paprika
- 1/2 avocado
- 1 eetlepel pompoenpitten
- 1 eetlepel creme fraiche
- Tacokruiden naar smaak
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden en snijd de aardappel in blokjes. Bak de aardappel in ongeveer 15 minuten gaar. Je kunt ook de airfryer gebruiken. Ongeveer 8 min op 180 graden. Bak op het laatste moment de tacoschelp even mee. Let op deze verbrand snel! Snijd ondertussen alle groenten in stukjes. Rooster de pompoenpitten even in een droge koekenpan.
Maak nu je tacobowl op door alles samen te voegen in een bak/schaal. Tenslotte voeg je de crème fraiche toe en strooi je de tacokruiden en de pompoenpitten over het geheel heen. De tacoschelp vind ik zelf heel lekker om in stukjes door de bowl te mengen. Eet smakelijk!
Reactie schrijven