· 

Succesverhaal

Kijk deze dame eens shinen!! Ze is hier maar liefst 10 kilo afgevallen, wat een topper! En ze gaat nog even door, de teller staat nu op -12 kilo. Wat een doorzetter!

 

Ik heb haar een poos geleden mogen begeleiden. Ze kwam zich wekelijks bij mij wegen en kreeg dan een nieuw, op haar persoonlijk afgestemd weekmenu mee. Ze behaalde goede resultaten, maar bleef uiteindelijk ergens haken. Op dat moment was ze er nog niet helemaal klaar voor.

Drie maanden geleden pakte ze zelf de draad weer op. Ze pakte de weekmenu's erbij en ik ben haar online gaan ondersteunen. Haar motivatie is nu sky high! En samen genieten we van de goede resultaten en help ik haar bij een dipje. Zelf geeft ze aan dat het proces goed vol te houden is en heeft ze een nieuw manier van leven gevonden. Ze heeft beter de balans gevonden in haar voeding. Met meer volwaardige maaltijden en af en toe bewust genieten.

 

 

Natuurlijk is haar proces niet alleen maar makkelijk geweest, ze heeft ook moeilijke momenten gehad. Soms was er even niets veranderd op de weegschaal, of kwam er zelfs iets bij. Maar dat is de juiste weg. Het gaat niet allemaal in één rechte lijn omlaag. De pieken en dalen doorsta je ook, en deze topper hielt vol. 

 

 Een stukje door haar geschreven:

"Lisette is makkelijk te contacten voor vragen of om even mee te sparren. Ik voel geen drempel om mijn gevoel met haar te delen als de weegschaal weer eens geen positief resultaat liet zien. Super fijn dat ze dan kan toelichten hoe dat zou kunnen. Dan wordt mijn negatieve gevoel weer omgezet in positiviteit en daarmee voorkom ik dat ik de handdoek in de ring gooi. Super blij met haar support."

 

Ze is een voorbeeld voor velen! Zelf heb je de teugels in handen, ik geef je de handvatten.

Wil jij ook het proces aan? Neem contact met mij op. Ik kan je helpen met afvallen, aankomen, allergieën/ intoleranties, maar ook met het aanleren van een gezonde leefstijl. Waar een wil is, is een weg. Samen kunnen wij jou doelen behalen!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Cynthia (woensdag, 22 juli 2020 11:54)

  Whooow, dat geeft een goed gevoel.
  Niet alleen bij haar maar ook bij jou.
  Dit is wat jij wil Lisette...
  Mensen helpen bij het afvallen op een goede manier en een gezonde levensstijl in kaart brengen.
  Ga zo door !!!
  Ik ben trots op jou en natuurlijk die andere dame....

Enjoya

Lisette Bierman

info@enjoyavoeding.nl