Even voorstellen

Omdat ik zoveel nieuwe volgers heb, leek het mij leuk om mij even voor te stellen. 

 

Mijn naam is Lisette Bierman en ben 35 jaar oud. Ik heb 2 kanjers van kinderen, 2 jongens van 7 en 4 jaar oud.

 

Ik ben begonnen met werken in de kinderopvang. Ook heb ik gedeeltelijk de opleiding tot juf op het basisonderwijs gedaan. Toen ik zelf moeder werd besloot ik volledig voor de kinderen te gaan zorgen. Ik had altijd een passie voor voeding, koken en bakken. Tijdens deze periode thuis werd mijn passie voor voeding alleen maar groter.

Ik viel zelf bijna 40 kilo af. Lees mijn transformatie hier. Toen mijn jongste naar de peuterspeelzaal ging wist ik het zeker. Ik wilde hier iets mee gaan doen. Ik wil mijn kennis graag delen met iedereen. Ik heb opleidingen gevolgd en ik ben mijn eigen praktijk Enjoya gestart aan huis. Ik ontvang mensen die kilo's willen verliezen/ aankomen, hulp zoeken bij een gezonde leefstijl of hulp willen bij een allergie/ intolerantie.

 

Ook kreeg ik steeds meer lol in het delen van blogs, het maken van foodfoto's en het verzamelen van leuke weetjes. Zo is mijn Instagram @enjoyavoeding lekker aan het groeien en deel ik mijn informatie met nog meer mensen dan alleen de mensen in mijn praktijk.

 

Sinds mijn transformatie ben ik ook verslaafd geraakt aan het sporten. Ik was absoluut geen fan van bewegen. En als je 5 jaar geleden aan mij had gevraagd of ik mee wilde om te gaan sporten, dan had ik je een duidelijke nee gegeven.

Nu is dat 360 graden gedraaid. Ik vind het nu moeilijker om een dag niet te sporten. Al weet ik dat rustdagen ook heel erg belangrijk zijn. Ik ben begonnen met rustig hardlopen, daar voegde ik wat lessen in de sportschool aan toe en later begon ik met krachttraining. Momenteel loop ik hard en doe mee aan bootcamplessen. Ik vind buitensporten het prettigst. Ik wil straks de krachttraining weer gaan oppakken. 

 

Verder vind ik het fijn om leuke activiteiten met mijn kinderen te ondernemen, een boek te lezen, een goeie serie te kijken en soms een dag even helemaal niets te doen en dan vooral veel te knuffelen met mijn kinderen. Ook ga ik graag uit eten met vrienden en geniet enorm van een wandeling in de natuur.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Enjoya

Lisette Bierman

info@enjoyavoeding.nl