· 

Madras curry

Madras curry met sojaboontjes

 

Ingrediënten:

-scheutje olie

-bosui (5 stengels)

-bakje champignons (250 gram)

-1 eetlepel curry madras (Jonnie Boer)

-200 gram tomatenblokjes

-200 gram kokosmelk

-200 gram sojaboontjes

-lekker om met zilverliesrijst te eten

 

Bereiding:

Verwarm de olie in een wok of hapjes pan. En snijd de bosui en champignons in stukjes. Bak de bosui een minuutje aan en voeg dan de champignons erbij. Bak samen ongeveer 4 minuten. Voeg de currypoeder, de tomatenblokjes en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Als het kookt draai je het vuur lager en laat je het geheel 10 minuten rustig sudderen. Voeg de laatste 5 minuten de sojaboontjes toe. Bereid ondertussen de rijst en zodra dat klaar is verdeel de de rijst en de curry over 2 borden.

 

Dit recept maak je af met wat cashewnoten en sesamzaadjes.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Enjoya

Lisette Bierman

info@enjoyavoeding.nl