· 

Choco coco balls en marsepeinballetjes

Choco coco balls

 

Benodigdheden:

-200 gram dadels

-170 gram gemende noten

-60 ml kokosolie

- 2 el rauwe cacaopoeder

- 1 el chia zaden

- Kokosrasp

 

Bereiding:

Week de dadels 15 minuten in warm water. Mix alle andere ingredienten behalve de kokosrasp in een keukenmachine tot alles goed klein is. Voeg vervolgens de uitgelekte dadels erbij en mix nog een keer. Laat het mengsel nu 10 minuten rusten. Maak er vervolgens balletjes van en rol ze door de kokosrasp. Na een uurtje in de koelkast zijn ze klaar om opgegeten te worden.

 

 

 

Marsepein balletjes

 

Benodigdheden:

-200 gram dadels

-200 gram amandelmeel

- 1 tl amandel extract

- 2 repen chocolade (85%)

 

Bereiding:

Week de dadels 15 minuten in warm water en pureer ze in een keukenmachine. Doe nu alle ingrediënten (behalve de chocolade) in een kom en meng tot een kruimelig geheel. Draai er balletjes van en zet ze even in de vriezer. Rol de balletjes door de chocolade en laat het opstijven.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Enjoya

Lisette Bethlehem-Bierman

Buitenkruier 69

1841 EP Stompetoren

0626796559

info@enjoyavoeding.nl