· 

Boerenkoolstamppot met kippendij

Boerenkoolstamppot met kippendij stukjes

 

1 persoon

Ingrediënten:

 

- 75 gram boerenkool

-250 gram aardappelen 

-1/2 paprika

-100 gram kippendij stukjes (shoarmasmaak)

-Olie om in te bakken

-Snufje peper en zout

-Knoflooksaus*

 

 

 

Bereiding:

Schil de aardappelen en kook deze gaar samen met de boerenkool. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Verwarm de olijfolie in een wok en bak de kipfilet samen met de ui en blokjes paprika aan. Bak tot de kipfilet rondom aangebakken en gaar is. Stamp de gekookte aardappelen/ boerenkool fijn en breng op smaak met zout en peper. Roer tot slot de kopshoarma met de paprika door de stamppot. Serveer de boerenkoolstamppot met knoflooksaus.

 

*Knoflooksaus: 1 el mayonaise (friteslijn), 1 el kwark, 1 teen knoflook en wat bieslook.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Enjoya

Lisette Bethlehem-Bierman

Buitenkruier 81

1841 EP Stompetoren

0626796559

info@enjoyavoeding.nl