Review

"Gezonde" repen voor tussendoor
Review · 13. oktober 2021
Ben jij net als ik ook zo'n fan van de fruit-/ notenrepen? Ik maak ze het liefste zelf... maar, in de kast liggen ook zeker verschillende soorten repen. Ze nemen heel gemakkelijk mee en zijn daardoor ideaal voor onderweg. Ik heb er altijd 1 bij mij. Ik krijg regelmatig de vraag of er "gezonde" repen te koop zijn. Ik zet mijn favorieten op een rij voor je. Lees je mee...?

Review ontbijtkoek
Review · 22. september 2021
Ontbijtkoek, een snack wat veel gegeten wordt als tussendoortje of bij de boterham. Is ontbijtkoek wel zo gezond? En wat zijn de verschillen tussen de ontbijtkoeken die er te koop zijn? Ik vergelijk 5 ontbijtkoeken met elkaar en hoop er zo achter te komen welke je het beste kunt kiezen. Ik vergelijk de naturel, de volkoren, de zero, de zero volkoren en de low cal versie met elkaar. Lezen jullie mee?!

Review kwark
Review · 25. augustus 2021
Kwark, één van mijn favorieten producten in de supermarkt. Je kunt het eindeloos variëren en zo voedzaam maken als je zelf wilt. Ik eet kwark graag met fruit en muesli, maar je kunt het ook door een smoothie doen, er havermoutpap van maken, er een sausje van maken en het kan zelfs in de oven om er brood van te maken.Kwark bevat weinig calorieën en veel eiwitten. Eiwitten geven je een vol gevoel, na een bak kwark kan ik vaak weer uren vooruit. Ik schreef er een review over, lees je mee?!

Review · 30. november 2020
Ik kreeg zoveel positieve reacties op mijn pindakaas review. Waardoor ik dacht misschien is het dan ook wel leuk om de jam te reviewen. Zelf eet ik nooit jam, maar ik weet dat er wel heel veel verschillen zitten in de verschillende soorten jam. Jam staat erom bekend dat ze veel suiker bevatten en soms wel meer suiker dan dat er fruit in zit. Gelukkig worden er steeds meer soorten jam gemaakt met minder suiker. Ik zet 8 soorten jam onder elkaar, lees je mee wat mijn bevindingen zijn?!

Review · 26. oktober 2020
Vleesvervangers worden steeds meer verkocht in de supermarkten. Men is meer bewust van de hoeveelheden vlees die ze eten. Ook het voedingscentrum raadt aan om een paar dagen in de week vegetarisch te eten. Er zijn daarom ook steeds meer verschillende merken en soorten vleesvervangers te koop. Ik ga jullie vandaag wat tips meegeven waar je op kunt letten als je kiest voor een vleesvervanger, en of een vleesvervanger echt nodig is om aan je dagelijkse voedingsstoffen te komen. Lees je mee..?

Review · 05. oktober 2020
Muesli repen, de ideale snelle snack?! Ze lijken heel gezond, maar er zitten veel verschillen in de muesli repen. Zijn ze allemaal wel zo gezond als wij denken? Veel repen bevatten erg veel suiker en/of olie en andere toevoegingen. Ik heb 8 repen met elkaar vergeleken en zet ze voor je op een rij. Ik heb repen gekozen waarvan ik denk dat ze veel gekozen worden in de supermarkt, echter bestaan er nog veel meer repen. Lees je mee?

Review · 14. september 2020
Crackers vind ik een ideale snack en/ of toevoeging aan je lunch of ontbijt. Er zijn veel verschillende soorten crackers te vinden in de supermarkt. Ze zijn lekker, voedzaam en zeer veelzijdig, omdat je ze kunt beleggen met alles wat je lekker vindt. Hartig of zoet. Stapel hem vooral lekker vol met groente of fruit. Zoals een stuk avocado met wat tomaat en wat kruiden of het gouden duo pindakaas met banaan. Waar kan je op letten om de juiste keuze te maken in de supermarkt?! Lees je mee?

Review · 17. augustus 2020
Is melk nou wel of niet goed voor je.. Er zijn zo ontzettend veel discussies gaande. Het voedingscentrum adviseert het nog steeds, terwijl er vaak wordt gezegd dat melk de voeding is voor kalfjes. Ik laat deze discussie even in het midden ;-) en richt mij nu even op de verschillen tussen de melk en alle alternatieven die te vinden zijn in de supermarkt.

Review · 27. juli 2020
Pindakaas is een veel gegeten broodbeleg. You love it, or hate it. Een plakkerige substantie die niet iedereen als prettig ervaart. Zelf ben ik groot fan van pindakaas. In combinatie met hagelslag of met banaan is mijn favoriet, maar met sambal vind ik het ook erg lekker! Je kan nog veel meer met pindakaas, het is lekker op een cracker/ rijstwafel of door je havermoutpap, maar ook door een smoothie is het heerlijk. Ik leg weer wat soorten naast elkaar, lees je mee..?

Review · 06. juli 2020
Pasta gerechten, ik kan het elke dag wel eten! Je hebt zo ontzettend veel verschillende soorten. Er zijn verschillende pasta soorten, verschillende pasta sauzen en de lekkerste combinaties. Pasta pesto, pasta bolognese, pasta carbonara, spaghetti, macaroni, een pasta salade en ga zo maar even door. Vandaag duik ik in de verschillen tussen de pastasauzen in pot. Lezen jullie mee?

Meer weergeven

Enjoya

Lisette Bierman

info@enjoyavoeding.nl