Ontbijt

Ontbijt · 24. juli 2020
Een heerlijk en voedzaam ontbijtje, die je de avond daarvoor al in de koelkast zet. 'S morgens is hij na het toevoegen van wat toppings ready to eat! Dit ontbijt vult goed en zit boordevol gezonde voedingsstoffen. Heerlijk om je dag daarmee te starten!

Ontbijt · 26. juni 2020
Deze granola staat binnen enkele minuten op tafel en is mega makkelijk! Je hebt slechte 6 ingrediënten nodig en een goeie pan met anti aanbaklaag. Heerlijk door de kwark, (plantaardige) yoghurt of over je havermoutpap. Voedzaam, lekker en snel, wat wil je nog meer?

Ontbijt · 27. februari 2020
Havermout, een lekker warm ontbijtje. Heerlijk om te eten op dagen zoals deze. Een havermout ontbijtje maken kost meestal wat tijd, en die hebben (nemen) we vaak niet. Dit havermout ontbijt maak je in een handomdraai en zet je de avond van te voren al klaar in de koelkast. De ochtend zelf even opwarmen en klaar.

Ontbijt · 21. november 2019
In deze koude maanden vinden veel mensen het lekker om warm de dag te starten. De meeste zijn bekend met het gezonde havermout. Heerlijk, maar ik wil jullie ook kennis laten maken met Teff. Voedzaam en lekker! Teff bevat essentiële mineralen zoals calcium als bouwstof voor spieren en botten, magnesium, kalium en ijzer, nodig voor de aanmaak van rode bloedlichaampjes die voor zuurstoftransport zorgen en veel energie leveren. Teff bevat veel langzaam verteerbare, complexe koolhydraten.

Ontbijt · 17. oktober 2019
Zelf ben ik dol op kokos en chocolade... Waarom dan niet een granola met deze 2 ingrediënten?! In veel muesli- en granolavarianten uit de supermarkt zitten veel toegevoegde suikers. Zonde, dat hebben wij helemaal niet nodig. Deze granola minstens net zo lekker, en zo gemaakt.

Ontbijt · 24. september 2019
Oke, øke.. je ziet altijd van die perfect opgemaakte smoothiebowls voorbij komen op internet. Dat is mij niet helemaal gelukt. Ach ik ben tevreden over dit resultaat en het gaat natuurlijk alleen maar om de smaak. Ik kan je vertellen: die was goed!! Lekker fris en eigenlijk zo gemaakt als je niet te veel werk besteed aan de versiering ;)

Enjoya

Lisette Bethlehem-Bierman

Buitenkruier 81

1841 EP Stompetoren

0626796559

info@enjoyavoeding.nl