Algemeen

Algemeen · 20. oktober 2020
Dat slapen belangrijk is voor ons lichaam, weet iedereen eigenlijk wel. Maar dat te weinig slaap zoveel invloed kan hebben op je lichaam weet niet iedereen. Lees in mijn nieuwe blog waarom voldoende slapen zoveel invloed heeft op jou vitaliteit...

Algemeen · 29. september 2020
Wat is gezond en wat is niet gezond? Tja, lastig.. Als je de hele dag alleen maar groente en/of fruit eet, is dit niet gezond. Maar de hele dag alleen maar chips eten ook niet. Het gaat om het juiste balans. Er zijn wel wat producten waarvan men denkt dat ze heel gezond zijn, maar wat in werkelijkheid best wel heel erg tegen valt. Natuurlijk ga ik niet zeggen dat je deze producten helemaal niet meer mag eten. Maar ik help graag wat misverstanden uit de wereld. Lees je mee?

Algemeen · 02. september 2020
Wil jij jou doelen bereiken!? Afvallen, een gezond eetpatroon of kleine wijzigingen in jou huidige eetpatroon. Lees dan even deze tips! Ze geven je handvatten en zijn fijn om te weten. Laat je het weten, als je er iets aan hebt gehad?!

Algemeen · 31. augustus 2020
Jaaaaa Enjoya bestaat vandaag alweer 1 jaar!! Ik heb al veel mensen mogen begeleiden en inspireren. Ik ga met heel veel plezier verder. Ik ben zo blij dat ik dit ben begonnen. Van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Enjoya is nog lang niet klaar met groeien. Ik heb nog aardig wat ideeën en wensen. Dus kom maar op met het nieuwe jaar. Ik heb er zin in! Om dit ook met jullie te vieren geef ik de gehele maand september 10% korting op al mijn diensten. Ook op het online pakket.

Algemeen · 22. juli 2020
Kijk deze dame eens shinen!! Ze is hier maar liefst 10 kilo afgevallen, wat een topper! En ze gaat nog even door, de teller staat nu op -12 kilo. Wat een doorzetter! Ik heb haar een poos geleden mogen begeleiden. Ze kwam zich wekelijks bij mij wegen en kreeg dan een nieuw, op haar persoonlijk afgestemd weekmenu mee. Ze behaalde goede resultaten, maar bleef uiteindelijk ergens haken. Op dat moment was ze er nog niet helemaal klaar voor. Drie maanden geleden pakte ze zelf de draad weer op.

Algemeen · 26. maart 2020
Wat een bizarre tijd beleven wij met zijn allen! De één knokt voor zijn leven, of helpt de maatschappij draaiende te houden, de ander moet ineens met kinderen thuis alle ballen hoog zien te houden. Voor niemand is deze crisis fijn. We moeten ermee dealen en er het beste van maken. Deze periode brengt stress en onzekerheid met zich mee en dit heeft invloed op je gemoedstoestand en vitaliteit. Hoe kunnen we hier het beste mee omgaan en hoe zorg je in deze tijd het beste voor jezelf?

Algemeen · 13. februari 2020
Dat ik veel ben afgevallen is (bijna) niemand ontgaan. Maar veel mensen vragen zich af “Hoe heb je dat gedaan?” Geen crashdieet. Ik heb mijzelf niet uitgehongerd. Ik heb genoten van elke maaltijd. Alleen heb ik hele duidelijke keuzes gemaakt. Natuurlijk hebben er ook moeilijke momenten bijgezeten en die kom ik zelfs nu nog regelmatig tegen. Ik vertel jullie graag hoe de jaren zijn verlopen en neem jullie mee in mijn afvalproces…

Algemeen · 31. augustus 2019
Enjoya is online!! Jeetje wat spannend. Ik heb hier zo lang naartoe gewerkt. Er kwam aardig wat bij kijken om echt van start te gaan zoals ik het wilde. De kamer van koophandel, een bankrekeningnummer, een website, een socialmediaplan, visitekaartjes, folders, voedingsschema's en ga zo nog maar even door. Ontzettend leuk om te doen. Nu kan het echt gaan beginnen. Ik kan nu eindelijk al die verworven informatie waar ik zo trots op ben met jullie delen. Kom maar op, ik ben er klaar voor!

Enjoya

Lisette Bethlehem-Bierman

Buitenkruier 81

1841 EP Stompetoren

0626796559

info@enjoyavoeding.nl